Nyheder

En overflod af Madglæde, drikkevarer, skønne lækkerier og dedikerede Mad-arbejdere

17. august 2023 af MENY Kalundborg

Velkommen til Meny Kalundborg en Overflod af Madglæde, Drikkevarer og Lækkerier

 

Her i hjertet af Kalundborg findes en sand perle for madentusiaster, drikkevarekendere og dem, der elsker en æstetisk blomsteroplevelse.

Meny Kalundborg er ikke bare en dagligvarebutik; det er et gastronomisk paradis, hvor du kan fordybe dig i mad, drikke, søde fristelser og farvestrålende blomster. Lad os sammen tage et kig på, hvad vi blandt andet har at byde på.

 

Udsøgt Madoplevelse

Hos os i Meny Kalundborg forstår vi vigtigheden af kvalitetsmad. Her kan du altid forvente et bredt udvalg af friske råvarer, lækre delikatesser og dagligvarer af højeste standard.

Uanset om du er på udkig efter saftige grøntsager, mørt kød eller smagfulde mejeriprodukter, vil du finde det her.

Vores store kolonialafdeling sikrer, at du aldrig går forgæves, når det handler om at skabe fantastiske måltider derhjemme.

 

Drikkevarer i Mangfoldighed

Drikkevarer spiller en afgørende rolle i vores måltider, og her hos os i Meny Kalundborg skuffer vi (heller ikke) på dette punkt.

Med et imponerende udvalg af drikkevarer, der spænder fra vin til specialøl og forfriskende saft, er der noget for enhver smag.

Vores dedikation til at tilbyde et bredt udvalg sikrer, at du altid kan finde det helt rigtige til at ledsage dine måltider eller begivenheder. Husk også gerne på, at hvis du køber drikkevarer til din fest, kan du altid, efter aftale, levere det uåbnede tilbage- lav endelig en aftale med os inden din fest, vi vil meget gerne hjælpe.

 

Bageriets Friske Vidundere

Duften af friskbagt brød og søde kager er uimodståelig, og her i Meny Kalundborg, har vi vores helt eget bageri der er en drøm for bagværkelskere.

Her kan du vælge mellem et bredt udvalg af nybagt brød, smagfulde kager og lækre bagværk.

Vores sortiment er en hyldest til håndværk og kvalitet, og det er svært at modstå fristelsen til at tage noget med hjem. Alt vi laver, bages fra bunden, efter gamle traditionelle håndværksmæssige opskrifter og helt ærligt, så smages det tydeligt.

 

Blomsterpragt til øjet

Blomster har en unik evne til at skabe glæde og stemning, og her i vores store blomsterafdeling skuffes du heller ikke. Her finder du et skatkammer af friske blomster, farverige planter og smukt designede dekorationer. Uanset om du ønsker at opfriske dit hjem eller give en gave, vil blomsterne herfra uden tvivl sprede smil og farve.

 

Slik til den søde tand

En tur til Meny Kalundborg er en godbid for enhver slikentusiast. Vores store slikafdeling bugner af lækkerier, der vil tilfredsstille enhver sød tand. Uanset om du er til chokolade, frugtgummi eller lakrids, vil du finde et imponerende udvalg af godbidder, der frister og forkæler. Tag en tur forbi vores kæmpe store vej-selv-slik afdeling, der er så meget lækkert at vælge imellem.

 

Sushimania, en rejse på smagspaletten

Her hos os i Meny Kalundborg byder vi også på en spændende rejse for sushielskere. Vi er så heldige at have vores helt egen Sushimania-afdeling.

Her kan du forvente en mangfoldighed af frisklavet sushi i alle former og smagsvariationer. Fra saftige nigiri til sprøde tempura-ruller, vil din smagspalette blive forkælet med autentisk sushi, der er tilberedt med omhu og kærlighed.

 

Havets friske skatte

Hvis du, som os, er fan af havets smagfulde skatte, vil Meny Kalundborgs fiskeafdeling være din yndlingsdestination.

Her finder du et imponerende udvalg af frisk fisk og skaldyr, der er håndplukket med omhu. Fra lækre laks til saftige rejer, kan du regne med at få den bedste kvalitet fra havet, der er klar til at blive tilberedt og nydt.

 

Oste-elskerens paradis

For ostekendere er ostedisken hos Meny Kalundborg som et paradis. Her kan du udforske en verden af aromatiske oste fra både nær og fjern. Fra cremede brie til intense blåskimmeloste, vil du finde en bred vifte af smagsoplevelser, der kan komplementere dine måltider eller skabe lækre ostetallerkener. husk vinen til osten, den har vi nemlig helt sikker også

 

Ekspertise og kvalitet.

Når det kommer til kød af højeste kvalitet og ekspertise, skuffer Meny Kalundborgs slagterafdeling ikke. Her finder du mørt og velsmagende kød, der er klar til at blive tilberedt til perfektion. Slagterne i butikken står klar til at give råd og vejledning, så du kan vælge det bedste kød til dine måltider, har du specielle ønsker, så kom med dem, vi gr alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

 

Meny Kalundborg er ikke blot en dagligvarebutik, det er en kulinarisk destination. Vi har altid fokus på høj kvalitet, mangfoldighed og ekspertise inden for forskellige madkategorier, og Meny Kalundborg er stedet, hvor gastronomiske drømme går i opfyldelse. Uanset om du er til sushi, fisk, oste, delikatesser eller slagtervarer, kan du regne med at finde en verden af lækkerier i vores inspirerende omgivelser. Gå på opdagelse og lad dig forføre af de mange smagsoplevelser, hele butikken har at tilbyde. Vores dedikerede Mad-arbejdere har altid fokus på kvalitet, variation og øje for detaljer, der skaber en butik, der appellerer til alle sanser. Uanset om du leder efter mad til hverdagen, drikkevarer til festlige anledninger, friske bageriprodukter, blomster til at opfriske dit hjem eller søde lækkerier, så er vi det rette sted at gå på opdagelse. En verden af mad, drikke og skønhed venter på dig, så besøg butikken og lad dig forføre af vores udsøgte udvalg. Der er altid kaffe på kanden, så snup en kop gratis kaffe med rundt i butikken, og til børnene, så er børnebaren altid åben, med gratis juice, boller og frugt.

 

Vi GLÆDER os til at se dig her hos os i Meny Kalundborg