Om MENY Kalundborg

 

Her hos os i Meny Kalundborg finder du altid inspiration til spændende mad, det gælder både til hverdag og til fest.

Vores dedikerede Madarbejdere har alle kun eet ønske, og det er at give lige netop DIG en købsoplevelse, der efter vores mening indeholder noget af ”flere verdener” og netop derfor arbejder vi altid på, at du får en fantastisk oplevelse, hver eneste gang du kommer hos os, fordi det er nu engang sådan en butik vi gerne selv vil handle i.

Blomster

 

Vi har en stor blomsterafdeling der bugner af smukke blomster og vores søde blomsterpiger står klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi har også altid en masse flotte værtindegaver og gavekurve klar, hvis du skal bruge sådan en.

Bageri

 

I vores bageri, har vi faglærte bagere og konditorer, der sørger for at bage brød og kager til dig, helt fra bunden, efter gamle traditionelle opskrifter. Her hos os finder du ingen bake off- og DET smager man tydeligt. Vi har altid et stort udvalg af brød og kager i disken, også de ”frække” med fløde.

Grøntafdeling

 

I grøntafdelingen finder du massevis af friske sprøde grøntsager og frugter, og naturligvis rigtig mange varer i sæson fra dygtige lokale avlere. Vores store samarbejde med lokalavlere gør at du i sæson kan få lækre asparges fra Vibesand, Kartofler fra Mejnerts mølle og meget meget mere.

Vin

 

Vi har en meget stor vinafdeling med dedikerede vinmænd, der ved mere om vin end de fleste, og de deler gerne ud af deres viden. Du finder også andre flasker her end vin, så kom endelig ind og lad dig inspirere til en lækker drink til terrassen.

Slagter

 

Vi er utrolig stolte af at vi har den største slagterafdeling inden for Meny i Danmark. I slagterafdelingen finder du vores vanvittig dygtige faglærte Madarbejdere, og de ved lige hvordan bøffen skal skæres- og spørg endelig hvis du har brug for et stege råd, vi vil nemlig rigtig gerne hjælpe og vi er her for det samme.

Fisk

 

Fiskeafdelingen har et bredt udvalg af friske fisk, caviar, skaldyr og meget mere fra havet, de har den vildeste disk og en frisk kommentar til dig, så kom endelig ind og se hvad de byder på.

Kolonial

 

Kolonialen indeholder alt hvad du måtte have brug for, blandt meget andet har vi en stor øl og vand afdeling med virkelig mange specialøl- kom ind og gå på opdagelse i vores specialøl univers og sæt gerne god tid af til det.

Konfekture

 

Ingen bliver skuffede over vores konfekture afdeling, og vores kæmpe store og friske bland-selv-slik områdemen  husk også at se alle de øvrige herligheder til den søde tand- der er noget or enhver smag, det lover vi.

Børn

 

Vores børnebar er altid åben, og vi elsker at I tager jeres børn med, husk på at de kan forsyne sig med gratis lækkerier til indkøbsturen, som de finder i vores børnebar. Naturligvis er der gratis, velsmagende og duftende friskbrygget kaffe til de voksne, så snup endelig en kop mens du handler.

Facebook

 

Det er også en rigtig god ide at følge med på vores Facebook side, derinde kommer der virkelig mange vanvittig gode tilbud, konkurrencer og meget mere - det er aldrig kedeligt derinde, så følg endelig vores side.

Vi glæder os meget til at se dig i butikken

 

Vi tager på arbejde hver dag for at give DIG en helt unik oplevelse og vi er sikre på at du kan mærke det så snart du træder ind ad døren, her i Meny Kalundborg er vi ikke som alle andre og det er vi alle utrolig stolte af.